Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο διάδοχος του XPERIA X10 mini pro εμφανίζεται ξανά, νέο όνομα Mango


Ο διάδοχος του XPERIA X10 mini pro μας θυμίζει την παρουσία του ξανά μετά από τις ανακοινώσεις που είχαμε αυτές τους 4 μήνες στο 2011. Οι πληροφορίες για το νέο XPERIA X10 mini pro είναι άλλη μία φορά… Made in China, και συγκεκριμένα από το site IT168.com.
Ξεκινώντας με την ονομασία του, το νέο του κωδικό όνομα είναι το “Mango” (με ένα ακόμα πιθανό, το “Duo”). Συνεχίζοντας με το λογισμικό, το XPERIA Mango/Duo φαίνεται από τις εικόνες να διαθέτει ένα αναβαθμισμένο UI από την Sony Ericsson στο Android 2.3.3 Gingerbread.

Το SK17i (όνομα μοντέλου) τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm (ο MSM7230 Snapdragon πιθανώς) χρονισμένος στο 1 GHz ή εκεί κοντά – 800 MHz – 1GHz. Η οθόνη του είναι 3-3.2 ιντσών, δηλαδή μεγαλύτερη σε σύγκριση με το τωρινό μοντέλο, η κάμερα 5 MP με flash, HD βίντεο, μπροστινή κάμερα για βίντεο-κλήσεις και 384 MB μνήμη RAM.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι σαφής ακόμα και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κινητού δεν είναι γνωστή ακόμα. Υπομονή…

Πηγή: GSMArena.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: