Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Επεξεργαστής Apple A6 Του iPhone 5 Είναι Διπύρηνος Με Τριπλή GPU

Όταν η Αpple ανακοίνωσε το iPhone 5 ανέφερε απλά ότι το κινητό χρησιμοποιεί τον νέο επεξεργαστή A6, αλλά μέχρι τώρα δεν ξέραμε τι ακριβώς είναι.

Το iFixit και το Chipworks ανακάλυψαν ότι ο επεξεργαστής της Apple είναι 32nm, έχει δύο πυρήνες επεξεργασίας και τρεις γραφικών και κατασκευάζεται από την Samsung. Το teardown επίσης αποκάλυψε ότι το iPhone 5 έχει 1GB μνήμη RAM η οποία κατασκευάζεται από την Elpida και όχι από τους Κορεάτες. Και όμως, όχι μόνο δεν είναι πιο αργό από τα τετραπύρηνα “θηρία” από τις αντίπαλες εταιρίες, αλλά τα ξεπερνάει κιόλας, σύμφωνα με τελευταίες μετρήσεις!

Υποθέτουμε ότι η Samsung παράγει την ΚΜΕ A6 στο ίδιο εργοστάσιο στο Τέξας που κατασκεύαζαν και τους επεξεργαστές A5 και A5X. Η εταιρία επένδυσε καθαρά 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτό το εργοστάσιο τον προηγούμενο μήνα, και όπως φαίνεται, δεν έχει πρόβλημα με τη παραγωγή, αφού το iPhone 5 πουλάει σαν τρελό, έχοντας παραπάνω από 5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: