Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Λόγος Που Το HTC One Δεν Έχει microSD

HTC One back

Κατά την διάρκεια της CTIA 2013, δημοσιογράφος του Techradar είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της HTC, Jeff Gordon, για τα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν το HTC One. Η έλλειψη υποδοχής microSD για την αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής είναι σημαντική για κάποιον που θέλει να αγοράσει την συσκευή, και ειδικά αν σκεφτείς ότι για τη Κίνα και την Ιαπωνία υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης. Ο Jeff Gordon απάντησε ότι «οι Κινέζικες ραδιοσυχνότητες είναι μικρότερες και έτσι έχουμε επιπλέον χώρο για το κινητό και για να βάλουμε υποδοχή για microSD. Στην παγκόσμια έκδοση ο χώρος αυτός δεν είναι διαθέσιμος.» Προφανώς η HTC ήθελε να κρατήσει τις διαστάσεις του κινητού σε φυσιολογικά επίπεδα και να μην πάει στις 5 ίντσες όπως η Sony με το Xperia Z και η Samsung με το Galaxy S4, γιατί πολλοί χρήστες θεωρούν αυτές τις ίντσες πολλές. Πολλοί όμως δεν θα επιλέξουν το One για αυτόν τον λόγο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: