Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Πρώτος Άνθρωπος Που Έχασε Τα Google Glass

Google Glass

Τα Google Glass είναι από τις πρωτοποριακές συσκεύες τις Google, αν και θα αργήσουν να γίνουν αποδεκτά από τους χρήστες. Το να τα αγοράσεις λοιπόν δεν είναι και εύκολο, μιας και κοστίζουν αρκετά, η Google προς το παρών τα στέλνει και εκλεκτούς, πάντα θα έχεις την αμφιβολία αν αξίζει η απόκτησή τους. Ο Luke Wroblewski, σχεδιαστής προϊόντων στο επάγγελμα, ειδοποίησε τη Google ότι έχασε τα γυαλιά του, και αυτή με την σειρά της τον διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τα βρεί. Ο ίδιος δήλωσε ότι “είναι αρκετά νευρική μετάβαση. Είναι ακριβό και σπάνιο αντικείμενο και το χρησιμοποιώ για να αναπτύξω το Glassware.” Ο Luke δεν φορούσε τα γυαλιά όταν τα έχασε, αλλά θα του γλίστρησαν μέσα απο την τσάντα του όταν θα πέρασε από τον έλεγχο του αεροδρομίου. Μακάρι το επόμενο ζευγάρι να του είναι πιο γούρικο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: