Ο Πρώτος Κλώνος Του iPhone 5C Είναι Ήδη Εδώ

Ο Πρώτος Κλώνος Του iPhone 5C Είναι Ήδη Εδώ

Goophone i5c1

Όσοι παρακολουθείτε από παλιά το Tech Community θα θυμάστε ότι μια κινέζικη εταιρία με όνομα Goophone έφτιαξε το πρώτο κλώνο του iPhone 5 πριν καν ανακοινωθεί! Η εταιρία βασίστηκε στις διαρροές κομματιών που είχαν βγει στη φορά και έφτιαξε το κλώνο και πατένταρε και τον σχεδιασμό του στη Κίνα, όμως δεν έκανε καμία μήνυση. Αργότερα, το τρίτο μήνα του 2013 έφτιαξε την απομίμηση του iPhone 5S (τόσο σίγουροι ήταν πως θα είναι ολόιδιο με το 5) και τώρα ήρθε η σειρά του 5C.

Το νέο κινητό της Goophone ονομάζεται i5C και είναι ξανά βασισμένο στις πολυάριθμες διαρροές του αυθεντικού 5C. Το i5C είναι σχεδόν ίδιο με το 5C και εσωτερικά βρίσκουμε διπύρηνο επεξεργαστή MTK6572 στα 1,2GHz, 8-megapixel κάμερα, 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα, υποστήριξη για 3G δίκτυα και τρέχει το Android 4.2. Φυσικά έχει οθόνη 4-ιντσών όπως το μοντέλο της Apple αλλά χαμηλότερης ανάλυσης στα 960 x 540 pixels.

Μπορείς να διαβάσεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Apple iPhone 5C εδώ.

Το Goophone i5C θα κοστίζει $100 (περίπου 74€) και η εταιρία περιμένει τώρα να ανακοινώσει η Apple το 5C ώστε να το δείξει στους Κινέζους. Όπως συνήθως δεν αναμένουμε να κυκλοφορήσει σε χώρες έξω από τη Κίνα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.