Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Bill Gates Θα Ήθελε Να Έχει Το Γούστο Του Steve Jobs

Bill Gates

Συνέντευξη στο CBS έδωσε ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft, και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για την σχέση του με τον Steve Jobs. Ο Gates θυμήθηκε την τελευταία τους συνάντηση τον Μάιο του 2011, όπου ο Jobs του έλεγε τις σχεδιαστικές ιδέες για το μέλλον παρόλο την άσχημη κατάσταση της υγείας του.

«Τι είχε που θα θέλατε εσείς να έχετε;» ρωτήθηκε ο Bill Gates στη συνέντευξη.

«Την αίσθηση του σχεδιασμού. Ότι όλα έπρεπε να έχουν μια συγκεκριμένη αισθητική. Ενώ είχε μικρό τεχνικό υπόβαθρο, ο σχεδιασμός του οδηγούσε σε πολύ καλά αποτελέσματα, δημιουργώντας πρωτότυπα προϊόντα» απάντησε ο Gates.

Αν και ο Jobs έκανε δηλώσεις που υποβάθμιζαν και μείωναν την Microsoft, όπως «η εταιρεία χωρίς γούστο», ο Bill Gates δεν κρατάει κακία. Μάλιστα οι αναμνήσεις μαζί του είναι οι πιο ευχάριστες.

«Εγώ και Steve κατά μία έννοια μεγαλώσαμε μαζί, και κάθε ιδέα που είχαμε για την εκμάθηση, δημιουργία προϊόντων, την πετύχαμε.»

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: