Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο CEO Της BlackBerry Λέει Το iPhone Απαρχαιωμένο

BlackBerry CEO

Η BlackBerry πρόσφατα λάνσαρε τη νέα της πλατφόρμα, BlackBerry 10 OS, και όπως είναι λογικό, ο CEO της εταιρίας πιστεύει πως είναι καλυτέρη από κάθε άλλη. Σε ομιλία του στο Australian Financial Review, ο BlackBerry CEO Thorsten Heins είπε ότι το iPhone είναι απαρχαιωμένο, αναφέροντας όμως ότι “η Apple έκανε φανταστική δουλειά φέρνοντας τις συσκευές αφής στην αγορά … Έκαναν φανταστική δουλειά με το περιβάλλον εργασίας χρήστη, είναι ένα σχεδιαστικό σύμβολο.” Πρόσθεσε επίσης ότι “ο ρυθμός της καινοτομίας είναι τόσο μεγάλος στη βιομηχανία μας, που αν δεν καινοτομείς σε αυτήν την ταχύτητα μπορεί να αντικατασταθείς πολύ γρήγορα”, ότι το γραφικό περιβάλλον του iPhone είναι πλέον πέντε χρονών και πως τα BlackBerry ξεπέρασαν το iPhone σε ότι αφορά την πολυδιεργασία. Σίγουρα η BlackBerry έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της για να φτάσει την Apple και το iPhone, όμως και η Apple δεν διαθέτει το πιο μοντέρνο λογισμικό. Πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται γιατί, όπως λέει και ο Heins, το iOS έχει μείνει πέντε χρόνια το ίδιο. Συμφωνείτε με όλα αυτά;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: