Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Kim Dotcom Υπόσχεται 50GB Χώρο Στο Mega, Επαναφορά Αρχείων Του Megaupload

O Κim Dotcom, χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την νέα υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων που ετοιμάζει με το όνομα Mega. Στο tweet που δημοσίευσε είπε ότι θα προσφέρει δωρεάν 50GB χώρου αποθήκευσης δεδομένων σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας του. Άμα το συγκρίνουμε με τις υπόλοιπες εταιρίες παροχής χώρου αποθήκευσης δεδομένων το μέγεθος που προσφέρει είναι εξαιρετικά μεγάλο σε σχέση το με το Dropbox που σύμφωνα με την ισχύουσα πολιτική του προσφέρει 2GB, το Google Drive που δίνει 5GB και με το SkyDrive της Microsoft που δίνει 7GB.

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θέλει να ανακτήσει όλα τα αρχεία που είχαν αποθηκεύσει οι χρήστες στο πλέον κλειστό Megaupload, κάτι το οποίο ακόμα και ο ίδιος λεέι ότι δεν θα είναι εύκολο διότι εκκρεμούν πολλά νομικά ζητήματα. Μάλιστα το Mega προσπαθεί να συνεργαστεί με την EFF (Electronic Frontier Foundation) ούτως ώστε να πετύχει την ανάκτηση αρχείων, τουλάχιστον στους Premium χρήστες της υπηρεσίας.

Η νέα υπηρεσία διαμοιρασμού υπό την ονομασία Mega θα ξεκινήσει επίσημα την λειτουργία της με τα εγκαίνιά της στις 20 Ιανουαρίου και με τις Αμερικανικές Αρχές να έχουν στρέψει το βλέμμα τους πάνω στον Dotcom και την νέα δημιουργία του.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: