Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Opera Με WebKit Κυκλοφορεί Στο Android Σε Beta Έκδοση

Opera Web-Kit browser for Android

Η Opera κυκλοφόρησε τον νέο της browser, για πρώτη φορά βασισμένο στο WebKit και όχι στο Presto της εταιρίας. Η έκδοση είναι δοκιμαστική ακόμα (beta), το οποίο σημαίνει πως ακόμα θα υπάρχουν προβλήματα που θα λυθούν στο μέλλον. Για πρώτη φορά το είδαμε σε παρουσίαση στην Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια της MWC διατίθοντας παρόμοιο σχεδιασμό με το Chrome για κινητά. Πέρα από τα πλεονεκτήματα του WebKit, ο νέος Opera διαθέτει επίσης και συμπίεση δεδομένων για λιγότερη κατανάλωση των δεδομένων, καθώς και λήψη σελιδών για να μην χρειάζεται να τις φορτώνει συνέχεια ή να τις χρησιμοποιούμε όταν δεν έχουμε σύνδεση στο διαδίκτυο. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ για Android, αλλά για τους iPhone χρήστες πιστεύουμε ότι αργότερα θα έρθει και εκεί.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9wtrZ-Ovtq0&w=560&h=315]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: