Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο ST-Ericsson NovaThor Στα 3GHz Είναι ο Ταχύτερος Επεξεργαστής Για Κινητά

ST-Ericsson NovaThor

Η ST-Ericsson ανακοίνωσε έναν νέο επεξεργαστή για κινητά τηλέφωνα που θα παρουσιαστεί στην MWC την επόμενη βδομάδα, τον τετραπύρηνο NovaThor στα 3GHz, και όπως ισχυρίζεται η εταιρεία είναι ο πιο γρήγορος από πολλούς τετραπύρηνους. Όπως δήλωσε ο Didier Lamouche, πρόεδρος της εταιρείας, “η επόμενη γενιά της πλατφόρμας NovaThor δημιουργεί μια αναστάτωση στην ασύρματη βιομηχανία, συνδυάζοντας μερικές απο τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στην αγορά, συμπεριλαμβανομένης της 28nm FD-SOI τεχνολογίας επεξεργασίας της STMicroelectronics, για να δώσει μια πραγματική επανάσταση στη βιομηχανία όσον αφορά την ταχύτητα, τη κατανάλωση ενέργειας και τη συνολική απόδοση.” Επίσης δήλωσε “επικεντρωθήκαμε στην καινοτομία και στις πραγματικές περιπτώσεις χρήσης από τον κόσμο, και δώσαμε το ModAp που αφήνει τις εφαρμογές να τρέχουν γρηγορότερα. Με τον NovaThor η ST-Ericsson φέρνει επιδόσεις του υπολογιστή στα κινητά.” Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στην MWC, όμως μέχρι τότε μπορείς να επισκεφτείς και την σελίδα της εταιρείας εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: