Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Tim Cook Δεν Ήθελε Να Κάνει Μήνυση Στην Samsung

Tim Cook Speaking

Η κόντρα της Apple με την Samsung στα δικαστήρια θα κρατήσει για πολύ καιρό, και σύμφωνα με το Reuters, ο Tim Cook δεν ήθελε να λυθούν έτσι οι διαφορές με την Κορεάτικη εταιρεία. Ένας από τους λόγους είναι ότι η Samsung προμηθεύει την Apple με βασικά εξαρτήματα για τα προϊόντα της. Όμως ο θάνατος του Steve Jobs και η υπόσχεση του ότι θα προκαλέσει “θερμοπυρηνικό πόλεμο” για το Android και όταν έγινε γνωστό ότι παρά τις προειδοποιήσεις προς την Samsung ότι αντιγράφει το iPhone και το iPad η δεύτερη δεν θα υπέκυπτε στις απαιτήσεις της Apple, τότε το δικαστήριο ήταν αυτό που θα έδινε την οριστική λύση στην κόντρα τους. O CEO της Apple είχε δηλώσει πέρυσι ότι μισεί τις κόντρες και ότι θα συνεχίσει να τις μισεί, αλλά θα πρέπει οι ανταγωνιστές της να δημιουργούν δικά τους προϊόντα και να μην αντιγράφουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: