Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Zuckerberg Θέλει Να Φέρει Το Διαδίκτυο Σε Όλο Τον Κόσμο Με Το Internet.org

Mark Zuckerberg

Την πρωτοβουλία να μεταφέρει και στον υπόλοιπο κόσμο την πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε ο Mark Zuckerberg, ο δημιουργός του Facebook. Μέχρι τώρα μόλις το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού (2,7 δις) έχει πρόσβαση στο internet, με το ποσοστό όμως να αυξάνεται κατά 9% κάθε χρόνο.

Την πρωτοβουλία ακόμα στηρίζουν οι Nokia, Samsung, MediaTek, Ericsson, Opera και Qualcomm. Η κάθε μία με τις γνώσεις της.

Στόχος είναι μέσα από την συνεργασία τους να γίνει πιο φθηνή η πρόσβαση στο internet και να μειωθεί ο όγκος των δεδομένων που καταναλώνουν οι εφαρμογές. Θα κατασκευαστούν επίσης ποιοτικά κινητά με χαμηλές τιμές για τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Και όλα αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα να αυξηθεί και η κίνηση στο Facebook (και τα έσοδα φυσικά)… Η πρωτοβουλία αυτή της Facebook και των υπολοίπων εταιριών ονομάζεται internet.org και υπάρχει και αντίστοιχη ιστοσελίδα για πληροφορίες.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=NdWaZkvAJfM?rel=0&w=710&h=533]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: