Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πατέντα Της Apple Θα Σου Επιτρέπει Να Φορτίζεις Το iPhone Ενώ Το Κουνάς

Όσο η Nokia και η Samsung προσπαθούν να λανσάρουν την ασύρματη φόρτιση ως κάτι το πρωτοποριακό με τα νέα Lumia και με το GS3 αντίστοιχα, η Apple επιμένει στον παραδοσιακό τρόπο φόρτισης. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία από το Cupertino θα μείνει πίσω και αυτό γιατί έχει καταθέσει μία πατέντα, σύμφωνα με την οποία θα μπορείς να το φορτίσεις κουνώντας το!

Η πατέντα αποκαλύπτει την χρήση πηνίων με ένα η περισσότερους κινημένους μαγνήτες, όπου το πηνίο κινείται σταθερά πάνω σ΄ έναν μαγνήτη. Ένας μικρός μαγνήτης θα κινείται σε μία σειρά τυπωμένων πηνίων παράγοντας ενέργεια που θα μπορεί να χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας του iPhone.

Πιστεύω ότι θα αργήσουμε να το δούμε αλλά είναι μία πολύ καλή πρόταση για μία ξεχωριστή φόρτιση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: