Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πατέντα της Microsoft αποκαλύπτει κινητά με αποσπώμενα εξαρτήματα

Οι λεπτομέρειες μία πολύ ενδιαφέρουσας, νέας πατέντας της Microsoft διέρρευσαν σήμερα στο Διαδίκτυο, η οποία δείχνει ένα εντελώς νέο σχεδιασμό για smartphones, τα οποία θα έχουν αποσπώμενα εξαρτήματα.

Όπως θα δείτε και στη φιγούρα, η συσκευή είναι ένα slider κινητό (με λειτουργικό σύστημα Windows Phone), και στο συρόμενο της μέρος βρίσκεται η υποδοχή για τα αποσπώμενα εξαρτήματα, όπως πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο ή χειριστήριο παιχνιδιών (τύπου Xperia PLAY).

Άλλα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στα σχέδια αποκαλύπτουν ότι μια πρόσθετη μπαταρία και μια δεύτερη οθόνη που θα μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στην εναλλάξιμη υποδοχή. Πολύ καλή -και πρωτότυπη- ιδέα.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το αν κάποια συσκευή θα μπει ποτέ στη παραγωγή, αλλά ελπίζουμε να γίνει κάνει, αφού φαίνεται μία ενδιαφέρουσα ιδέα από τα σχέδια. Τι λέτε;

Πηγή: Geeky Gadgets

Μοιράσου το με τους φίλους σου: