Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Περισσότερες Φωτογραφίες Για Το και Από Το Galaxy Note 8.0

First Pic Taken by the Galaxy Note 8.0

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι η Samsung επιβεβαίωσε το Galaxy Note 8.0 και είδαμε και τις πρώτες ζωντανές φωτογραφίες του. Τώρα έχουμε δύο ακόμα με τη γραφίδα και το Note II.

Η Samsung έχει επενδύσει πολλά στη σειρά Note παρουσιάζοντας 2 phablets σε αυτήν, ένα 10-ιντσο tablet και τώρα το 8-ιντσο Note για να ανταγωνιστεί το iPad mini. Όλα τους έχουν τη γραφίδα S-Pen (όπως επιβεβαιώνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες) και καλά χαρακτηριστικά, αλλά η κάμερα στο νεότερο μοντέλο είναι επειικός κακή. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι 5-megapixel αλλά στη πράξη έχει πολύ κακή ποιότητα. Η παραπάνω είναι η πρώτη που φαίνεται πως φωτογραφήθηκε από το Note 8.0 και ανέβηκε στο Picassa, το οποίο επαληθεύει το μοντέλο (GT-N5100) από τις EXIF πληροφορίες. Εντάξει, στα tablets δεν χρειάζεται μία, αλλά θα τους κόστιζε πολύ παραπάνω για να επέλεγαν μία καλύτερη στα 5MP;

Samsung Galaxy Note 8.0 with S Pen

Samsung Galaxy Note 8.0 with S Pen side by side with a Galaxy Note II

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: