Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πλέον Μπορείς Να Κατεβάσεις Όλο Το Αρχείο Του Twitter Σου

Twitter Archive Final

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μερικοί χρήστες του Twitter είδαν την νέα λειτουργία για λήψη αρχείου του λογαριασμού τους, και πλέον τώρα όλοι οι χρήστες μπορούν να έχουν τη δυνατότητα αυτή. Αυτό το αρχείο περιλαμβάνει όλα tweets, retweets και προσωπικά μηνύματα του χρήστη και όταν κάνει ζήτηση για να το κατεβάσει, τότε κατεβαίνει ένα HTML αρχείο όπου όταν το ανοίγει με τον browser του του εμφανίζει όλα τα παραπάνω σε περιβάλλον που μοιάζει με του κοινωνικού δικτύου. Τα πλεονεκτήματα αυτής της δυνατότητας είναι ότι έχεις πλήρες back-up του λογαριασμού, και ότι η εμφάνιση των σελίδων και του περιεχόμενου είναι άμεση καθώς βρίσκεται στο δίσκο του χρήστη.

Αρχικά, το κατέβασμα του Αρχείου είναι διαθέσιμο στους χρήστες που έχουν ορίσει τη γλώσσα σε Αγγλικά στον λογαριασμό τους, και όλοι εμείς στην Ελλάδα (και όλες τις άλλες χώρες) που έχουμε βάλει τη γλώσσα μας θα έχουμε τη δυνατότητα “τις επόμενες εβδομάδες και μήνες”.

Twitter Archive Request Button

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: