Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ποιο Θεωρείτε Το Καλύτερο Κινητό Για Το 2011;

Το 2011 ήρθε στο τέλος του και σε λιγότερο από 15 μέρες θα πούμε “γεια” στο νέο έτος. Όλες οι εταιρίες παρουσίασαν ό,τι κινητό ήταν να παρουσιάσουν για φέτος, και έτσι όπως κάθε χρόνο θα κάνουμε ένα δημοψήφισμα για το ποιο θεωρείτε το καλύτερο. Μέσα από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το Galaxy Note, το GS2, το iPhone 4S, το Arc S και διάφορα άλλα. Ένα όμως ήταν το καλύτερο όλων, και αυτό θα το ψηφίσετε εσείς.

Στη λίστα υπάρχουν μόνο τα ακριβότερα γιατί συνήθως είναι και τα καλύτερα. Αν όμως νομίζεις ότι υπάρχει κάποιο που πρέπει να προστεθεί απλά άφησε σχόλιο.

[polldaddy poll=5767377]

Επίσης, θα θέλαμε πολύ να μας πείτε ποιο θεωρείτε το καλύτερο Android κινητό μέχρι 599 €, και που ξέρετε, ίσως γίνει unboxing από το POUSSIAS1. 😉 Μπορείς να αφήσεις σχόλιο για το ποιο θεωρείς καλύτερο σε αυτό το άρθρο ή σε αυτό το βίντεο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: