Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Προβλήματα και πάλι στο Skype


Λίγο καιρό έχει η Microsoft στα χέρια της το Skype και σήμερα διαπιστώθηκε το δεύτερο πρόβλημα στην υπηρεσία! Συγκεκριμένα, η υπηρεσία είναι τις τελευταίες ώρες εκτός λειτουργίας και δεν αφήνει στους χρήστες που είναι στην Ευρώπη να συνδεθούν.
Τα αίτια δεν είναι ακόμα γνωστά αλλά η Microsoft μας υπόσχεται ότι θα διορθωθεί σύντομα το πρόβλημα αφού εντόπισε τι πάει στραβά.

Οι κακές γλώσσες όμως πάλι μίλησαν, κατηγορώντας την Microsoft για τα προβλήματα στο Skype αφού από τότε που εξαγόρασε τη δημοφιλής υπηρεσία υπάρχουν προβλήματα. Όπως και να ‘ναι η εταιρία απάντησε:

Λίγοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης στο Skype. Αυτή τη στιγμή έχουμε βρει την αιτία και έχει ξεκινήσει η διαδικασία επίλυσης του προβλήματος. Μέσα στις επόμενες ώρες το πρόβλημα θα έχει διορθωθεί.

Εσείς έχετε προβλήματα;

Πηγή: ubergizmo.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: