Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πρόβλημα Στο Facebook Εξέθεσε Στοιχεία 6 Εκατ. Χρηστών

Facebook Security

Η Facebook ανακοίνωσε ένα σφάλμα ασφαλείας που έθεσε σε κίνδυνο τα προσωπικά στοιχεία λογαριασμών έξι εκατομμύρια χρηστών. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο εργαλείο Download Your Information που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν όλο το περιεχόμενο τους από το Facebook στον υπολογιστή (πολυμέσα, καταστάσεις, likes κτλ). Οι αριθμοί τηλεφώνου και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι αποθηκευμένα για τη σύσταση φίλων από Gmail, Yahoo και άλλες υπηρεσίες, από λάθος συνδέονταν στο αρχείο του DYI και έτσι άλλοι χρήστες μπορούσαν να δουν αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας αν κατέβαζαν το αρχείο. Άλλες πληροφορίες δεν διέρρευσαν και η εταιρία αμέσως έκλεισε προσωρινά το Download Your Information ώστε να διορθώσει αυτό το bug στον αλγόριθμο. Πλέον αυτό το πρόβλημα είναι παρελθόν και δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: