Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πρώτο Το Gmail Στη Προτίμηση Των Χρηστών

Οι τελευταίες μέρες φαίνεται ότι ανήκουν αποκλειστικά στην Google μετά από την πρωτιά από το περιοδικό Times για το Google Glass και τα νεά Nexus, αυτήν τη φορά έρχεται το Gmail να δώσει άλλη μια πρωτιά.

Σύμφωνα με την ComScore, η οποία μέτρησε τις επισκέψεις των χρηστών σε παγκόσμιο επίπεδο στο Gmail αλλά και στα Outlook/Hotmail και Yahoo! Mail, το πρώτο δέχθηκε 287.9 εκατομμύρια επισκέψεις έναντι 286.2 εκατομμυρίων του Outlook/Hotmail. Η πτώση του Outlook οφείλεται στις αλλαγές που υπέστει η υπηρεσία στον σχεδιασμό και η έναρξη λειτουργίας του Outlook.com. Το πιο σημαντικό είναι ότι το Gmail ξεπέρασε ακόμα και το Yahoo! Mail, το οποίο βρέθηκε στη τρίτη θέση με 281.7 εκατομμύρια επισκέψεις.

Στις ΗΠΑ βέβαια, τη πρωτιά κατέχει το Yahoo! Mail με 76.7 εκατ. επισκέψεις, το Gmail βρίσκεται δεύτερο με 69.1 εκατ. και το Outlook τρίτο με 35.5 εκατ. επισκέψεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: