Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πως Είναι Να Φοράς Το Google Glass

How It Feels [through Glass]

Google Glass: τα έξυπνα γυαλιά της Google που ο κόσμος θα μισήσει ή θα αγαπήσει. Φέτος αναμένονται να κυκλοφορήσουν τα πρώτα κομμάτια αυτής της συσκευής και όσο πλησιάζουμε αυτή τη μέρα όλο και περισσότερες πληροφορίες αποκτούμε. Σήμερα μαθαίνουμε πως είναι να φοράς αυτό το κατασκεύασμα και το γραφικό του περιβάλλον από ένα βίντεο που ανέβασε η εταιρία. Όπως έγινε γνωστό, για να κάνεις τα πάντα με το Glass θα πρέπει να του μιλήσεις. Για παράδειγμα του λες να τραβήξει μία φωτογραφία και αυτόματα το καταλαβαίνει και την τραβάει. Χωρίς να πατήσεις κανένα κουμπί. Πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι στη πραγματική ζωή; Δεν γνωρίζουμε. Όμως στο βίντεο φαίνεται καλό.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=v1uyQZNg2vE&w=560&h=315]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: