Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πως θα είναι το iPhone 5 σύμφωνα με τις φήμες [Βίντεο, Εικόνες, Infographic & Χαρακτηριστικά]

Το iPhone 5 ανακοινώνεται τη Τρίτη. Η αναμονή τέλειωσε και κάποιοι αποφάσισαν στο τέλος να απεικονίσουν το νέο iPhone, όπως αυτοί πιστεύουν ότι είναι. Κάποιοι γραφίστες το δείχνουν σε ένα βίντεο με -απλά- μεγαλύτερη οθόνη και κάποιοι άλλοι το έχουν δημιουργήσει με όλες τις πληροφορίες-φήμες που βρήκαν από το Διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα και στα δύο είναι κάτι παραπάνω από καλό (ειδικά στη δεύτερη περίπτωση), και αν τελικά είναι κάπως έτσι και το τελικό προϊόν, θα είναι όμορφο. Λεπτότερο desing, μεγαλύτερη οθόνη, σώμα από αλουμίνιο, καθώς και τετράγωνο κουμπί, είναι οι τέσσερις κυριότερες φήμες που κυκλοφορούν.

Το παρακάτω βίντεο ανέβηκε στο YouTube και δείχνει μία διαφορετική εκδοχή του νέου iPhone. Το συγκεκριμένο απλά φοράει μία μεγαλύτερη οθόνη. Αν ισχύει, τότε αυτό σίγουρα είναι το iPhone 4S.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=EB11hiwupKM]

Η μοκέτα του κινητού στις φωτογραφίες είναι σχεδιασμένη από τα παιδιά του BENM.AT και απεικονίζει το iPhone 5 με όλες τις φήμες που τριγυρίζουν γύρω από αυτό. Λεπτότερος σχεδιασμός με αλουμινένια πλάτη, μεγαλύτερη οθόνη από το τωρινό iPhone και τετράγωνο κουμπί. Όλα μέσα σε αυτό το mock-up.

To συγκεκριμένο Infographic αφορά στη πορεία των εξελίξεων των φημών του νέου iPhone. Πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά, ημερομηνίες και όποια φήμη δημιουργήθηκε, υπάρχει μέσα σε αυτό.

Τέλος, μερικά από τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι παρακάτω (σύμφωνα με τις φήμες πάντα):

  • Διπύρηνος επεξεργαστής Apple A5 στο 1 GHz
  • Μνήμη RAM 1 GB
  • Κάμερα 8 megapixel με full HD εγγραφή βίντεο (1080p)
  • FaceTime HD κάμερα
  • Chip Qualcomm GSM/CDMA
  • Assistant (Siri – iOS 5)
  • Φωνή-σε-κείμενο (Nuance – iOS 5)
  • Χωρητικότητα μνήμης 16 GB, 32 GB και 64 GB
  • Υποστήριξη HSPA+
  •  Μπαταρία 1.430 mAh

Τι πιστεύετε εσείς για το επόμενο iPhone; Πως θέλετε να είναι;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: