Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πως Να Απενεργοποιήσεις Το "Διαβάστηκε" Στα Μηνύματα Του Facebook

Facebook Banner Logo

Κάποτε μπορούσες να διαβάσεις τα μηνύματα που σου έχουν στείλει στο Facebook και δεν είχες την ανάγκη να απαντήσεις, αφού ο αποστολέας δεν ήξερε ότι το διάβασες. Ωστόσο, το Facebook ενσωμάτωσε το χαρακτηριστικό που θυμάται πότε διάβασες το συγκεκριμένο μήνυμα και εμφανίζει ότι “διαβάστηκε” την τάδε ώρα. Και για αυτό το λόγο τώρα πρέπει να απαντάς κάθε φορά.

Όμως αν ένας καλός προγραμματιστής θέλει να κάνει κάτι, τότε τα καταφέρνει. Έτσι βρέθηκε το πρόσθετο για τον browser που απενεργοποιεί αυτό το χαρακτηριστικό και ονομάζεται Chat Undetected. Είναι συμβατό με τους browser Firefox, Chrome, και Internet Explorer και μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από εδώ. Το πρόσθετο φυσικά λειτουργεί μόνο για τον υπολογιστή και τον φυλλομετρητή που θα εγκατασταθεί, οπότε αν αλλάξεις υπολογιστή ή μπεις από κάποια συσκευή (πχ κινητό ή tablet) θα εμφανίζει κανονικά το μήνυμα στον άλλο. Πάντως είναι χρήσιμο για τον κύριο υπολογιστή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: