Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Σταματάει Ο Διαμοιρασμός Αρχείων Στο Filesonic

Μπορεί τα SOPA και PIPA να μη ψηφίστηκαν άλλα ο κόσμος του Διαδικτύου έχει επηρεαστεί. Μετά το κλείσιμο του MEGAUPLOAD από το FBI, ένα ακόμα μεγάλο site για διαμοιρασμού αρχείων σταματάει την ομαλή λειτουργία του.

Κάνε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Το γνωστό σε όλους μας Filesonic, από ιστότοπος ανεβάσματος και διαμοιρασμός αρχείων, πολλές φορές πειρατικών, μετατράπηκε σε μία νέα cloud υπηρεσία όπου ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί, να ανεβάσει αρχεία και έπειτα να τα διαβάσει από μία άλλη συσκευή, αλλά θα παραμένουν προσωπικά γιατί δεν μπορεί να δοθεί κάποιος σύνδεσμος για αποστολή σε φίλους και εκείνοι να το κατεβάσουν.

Όλα τα τωρινά links που υπάρχουν σε διάφορα άλλα sites έχουν γίνει νεκρά και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κατεβάσουμε κανένα αρχείο.

Το Filesonic σαν cloud υπηρεσία προσφέρει 10GB δωρεάν για ανέβασμα αρχείων για 30 μέρες σε κάθε δωρεάν λογαριασμό και απεριόριστο χώρο, απεριόριστο χρόνο και ταχύτητα για όσους πληρώνουν 9$/μήνα ή διαλέξουν άλλα πακέτα που συμφέρουν. Δες εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: