Στείλε Stickers Στο Facebook Από Τον Υπολογιστή Σου Μέσω Του Chrome

Στείλε Stickers Στο Facebook Από Τον Υπολογιστή Σου Μέσω Του Chrome

Facebook Stickers

Είναι αλήθεια πως λατρεύουμε αυτές τις εικόνες-φατσούλες του Facebook που μπορείς να στείλεις μέσω του Facebook για Android και iOS. Όμως πως γίνεται να τις στέλνουμε και όταν είμαστε στον υπολογιστή; Κάτσαμε και ψάξαμε λίγο και βρήκαμε ότι υπάρχει λύση. Ονομάζεται «facemoji – Stickers for Facebook Chat».

Το facemoji και είναι ένα πρόσθετο για το Google Chrome που μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν μέσω του Chrome Web Store. Αυτό προσθέτει ένα κουμπάκι στα μηνύματα του Facebook και με το που το πατάς εμφανίζονται τα stickers σαν στο Messenger των κινητών. Κανονικά είναι μόνο για τη σελίδα μηνυμάτων του Facebook, όμως προσωπικά το έχω δει και το έχω χρησιμοποιήσει και στο chat. Φυσικά δεν χρειάζεται ο άλλος να έχει εγκατεστημένο το ίδιο extension – στέλνονται όπως στέλνονται και από τα κινητά.

Για να εγκαταστήσεις το facemoji μπαίνεις εδώ και μετά πρέπει να κάνεις ένα γρήγορο log-in σε μία σελίδα που θα εμφανιστεί αυτόματα. Αν έχεις βρει κάποιο αντίστοιχο πρόσθετο και για άλλους browser άφησε σχόλιο για να το αναφέρουμε εδώ.

Σχετικά νέα

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.