Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Στείλε Stickers Στο Facebook Από Τον Υπολογιστή Σου Μέσω Του Chrome

Facebook Stickers

Είναι αλήθεια πως λατρεύουμε αυτές τις εικόνες-φατσούλες του Facebook που μπορείς να στείλεις μέσω του Facebook για Android και iOS. Όμως πως γίνεται να τις στέλνουμε και όταν είμαστε στον υπολογιστή; Κάτσαμε και ψάξαμε λίγο και βρήκαμε ότι υπάρχει λύση. Ονομάζεται «facemoji – Stickers for Facebook Chat».

Το facemoji και είναι ένα πρόσθετο για το Google Chrome που μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν μέσω του Chrome Web Store. Αυτό προσθέτει ένα κουμπάκι στα μηνύματα του Facebook και με το που το πατάς εμφανίζονται τα stickers σαν στο Messenger των κινητών. Κανονικά είναι μόνο για τη σελίδα μηνυμάτων του Facebook, όμως προσωπικά το έχω δει και το έχω χρησιμοποιήσει και στο chat. Φυσικά δεν χρειάζεται ο άλλος να έχει εγκατεστημένο το ίδιο extension – στέλνονται όπως στέλνονται και από τα κινητά.

Για να εγκαταστήσεις το facemoji μπαίνεις εδώ και μετά πρέπει να κάνεις ένα γρήγορο log-in σε μία σελίδα που θα εμφανιστεί αυτόματα. Αν έχεις βρει κάποιο αντίστοιχο πρόσθετο και για άλλους browser άφησε σχόλιο για να το αναφέρουμε εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: