Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Στις Αρχές Μαρτίου Η Ανακοίνωση Του iPad 3;

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η ανακοίνωση του iPad 3 θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα. Ισχύουν όμως; Μάλλον ναι.

Το All Things Digital, το οποίο έχει ένα “σωστό” ιστορικό σχετικά με τις φήμες της Apple, ισχυρίζεται ότι θα δούμε το iPad 3 στις αρχές Μαρτίου. Σύμφωνα με αυτό, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο, κατά πάσα πιθανότητα στο Yerba Buena Center for the Arts, προτεινόμενη τοποθεσία της Apple για μεγάλες ανακοινώσεις, όπως αυτές.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν έχουμε, αλλά από αυτά που ξέρουμε ήδη, το 3 θα φιλοξενεί μία Retina Display ανάλυσης 2048×1536, το τετραπύρηνο A6 επεξεργαστή και μεγαλύτερη αυτονομία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: