Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Στις 19 Ιανουαρίου Η Επόμενη Παρουσίαση Της Apple, Είναι Επίσημο

Η αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει. Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι πρόκειται να ανακοινώσει το επόμενο προϊόν ή υπηρεσία της ή και τα δύο στις 19 Ιανουαρίου!

Το event που θα πραγματοποιήσει η εταιρία σχετίζεται με την εκπαίδευση και έτσι επαληθεύονται οι φήμες που ακούγονταν τόσο καιρό (σχετικό άρθρο). Το μέρος που θα πραγματοποιηθεί είναι ξεκάθαρα η Νέα Υόρκη, και όπως αναφέραμε στην αρχή θα γίνει στις 19 του μηνός.

Βέβαια μεγάλη απογοήτευση θα πέσει από όλους όσους περιμένουν ένα νέο iPad. Ακόμα και η ίδια η Apple δεν έχει κέρδος γιατί θα κυκλοφορήσει πιο μπροστά το Asus Transformer Prime και θα αποσπάσει τη προσοχή όσων θέλουν ένα καλό tablet…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: