Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Συνεχόμενη Άνοδο Βλέπει Η MLS Πληροφορική

MLS iQTalk King Review Boot

Μια άνοδο χωρίς σταματημό βλέπει η ελληνική εταιρία MLS Πληροφορική χάρη στα πολύ καλά της tablet και στα πολύ μέτρια της κινητά.

Πιο συγκεκριμένα, η MLS είδε αύξηση 22% στο κύκλο εργασιών της με ποσό 3,75 εκατ. ευρώ έναντι 3,1 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2012. Τα κέρδη μετά από φόρους αυξήθηκαν κατά 21% και ανήλθαν σε 805 χιλ. ευρώ έναντι 668 χιλ. ευρώ πέρυσι. Αυτή τη στιγμή η MLS έχει στα ταμία της 1,05 εκατ. ευρώ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MLS κ. Ιωάννης Καματάκης ανέφερε:

Διανύουμε το τέταρτο συνεχόμενο ανοδικό τρίμηνο. Πιστεύουμε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης θα ενταθεί τα επόμενα τρίμηνα. Μετά την αγορά των smartphones, η ΜLS στο τρίτο τρίμηνο που διανύουμε εισήλθε και στην αγορά των tablets με τέσσερα νέα μοντέλα. Εντείνουμε τις επενδύσεις μας σε έρευνα και ανάπτυξη και ετοιμάζουμε πολλά νέα προϊόντα με αιχμή του δόρατος την καινοτομία

Η MLS αναμένεται φέτος να κυκλοφορήσει ακόμα περισσότερα smartphones και tablets με ακόμα περισσότερες φωνητικές δυνατότητες, όπως Talk & Twitter. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: