Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Σχόλια Από Το Google+ Ενσωματώνονται Στα Blogs Του Blogger

Google+ Blogger Comments

Ένας τρόπος για να γράψεις σχόλιο σε πολλές σελίδες ήταν μέσω του Facebook λογαριασμού σου, και μπορώ να πω ότι είναι ένας βολικός τρόπος αφού δεν ήσουν υποχρεωμένος να κάνεις εγγραφή στην κάθε σελίδα. Την ίδια δυνατότητα έδωσε και η Google μέσω του Google Plus, αλλά μόνο για σελίδες που ανήκουν στο Blogger, και ίσως στο μέλλον το κάνει διαθέσιμο και για το WordPress. Την δυνατότητα αυτή μπορεί να την ενεργοποιήσει ο διαχειριστής μέσω του πίνακα ελέγχου της σελίδας. Οι χρήστες που θα σχολιάζουν θα έχουν την επιλογή να εμφανίζεται το σχόλιο τους ή οχι στους κύκλους που ακολουθούν στο Google+, καθώς και να διαβάζουν σχόλια από τα άτομα που ακολουθούν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: