Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τέλος Στην Αναλογική Τηλεόραση Από Φέτος Στην Αττική

Τα κανάλια στην Αττική από φέτος το καλοκαίρι θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά, πράγμα που κάνει την ύπαρξη του αποκωδικοποιητή MPEG-4 αναγκαία για κάθε σπίτι.

Η απόφαση πάρθηκε από τους Υπουργούς Μεταφορών και Επικρατείας Μάκης Βορίδης και Παντελής Καψής, διότι η ΕΕ θέλει να σταματήσει την αναλογική μετάδοση σταδιακά σε όλη την Ευρώπη.

Η αναλογική μετάδοση θα διακοπεί από τις 3.00 η ώρα τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου 2012 στην Αττική. Από εκείνη τη στιγμή, όσοι δεν έχουν τον κατάλληλο αποκωδικοποιητή ή δεν είναι ενσωματωμένος στην τηλεόραση, τότε δεν θα έχουν τηλεοπτική εικόνα, αφού η αναμετάδοση θα σταματήσει.

Η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρει:

Την 03:00 πρωινή της 6ης Ιουλίου 2012, παύει η εκπομπή με αναλογική τεχνολογία από το κέντρo εκπομπής «Υμηττός», όσων τηλεοπτικών προγραμμάτων εκπέμπονται ήδη και με ψηφιακή τεχνολογία από το κέντρο αυτό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: