Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τέρμα Στα Παιχνίδια Του Google+ Από Τον Ιούλιο

Google+ Games

Μία από τις (πάρα) πολλές ανακοινώσεις της Google χθες περιλαμβάνει και το κλείσιμο των παιχνιδιών στο κοινωνικό δίκτυο Google+. Και ο λόγος είναι ένας: Play Games. Η εταιρία θέλει να επικεντρωθεί ώστε να αναπτύξει και να βελτιώσει αυτό μόνο, και μία παρόμοια υπηρεσία όπως ήταν αυτή στο Google+ δεν θα είχε νόημα. Το καλό για τους παίχτες είναι ότι όλα τα δεδομένα των παιχνιδιών θα αποθηκευτούν στο προφίλ και έτσι θα μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους στα sites των παιχνιδιών. Και θα υπάρχει και μία μικρή περίοδος για να αξιοποιήσουν τα credits τους όσοι έχουν. Όπως και να έχει, τα παιχνίδια θα κλείσουν στις 30 Ιουνίου, οπότε να ξέρετε τι θα κάνετε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: