Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τέρμα Στα Xoom Tablet Της Motorola

Motorola Xoom

Όποιος αναρωτιέται τι απέγιναν τα tablet της Motorola στη σειρά Xoom, τώρα μπορεί να πάρει απάντηση: η σειρά είναι πλέον νεκρή.

Το πρώτο Xoom tablet είχε γίνει αρκετά γνωστό επειδή ήταν το πρώτο που έτρεχε το Android 3.0 και είχε δυνατά χαρακτηριστικά για την εποχή, όπως διπύρηνο επεξεργαστή, μαζί με μία γκάμα αξεσουάρ.

Η εταιρία όμως από τη κυκλοφορία του πρώτου tablet από τα δύο αντιμετώπισε νομικά ζητήματα. Πριν από τη κυκλοφορία του tablet υπήρχε η εταιρία Xoom.com που έχει σχέση με χρήματα και συναλλαγές, και έτσι δεν άφησε την Motorola να χρησιμοποιεί το όνομά της. Μέχρι πρόσφατα οι δύο εταιρίες ήταν στα δικαστήρια και πλέον είναι φανερό ποια από της δύο νίκησε.

Οπότε ήρθε ο καιρός για το Moto X tablet; Θα ήταν σίγουρα ωραίο να δούμε ένα tablet που σχεδιάζεις όπως εσύ θες με όμορφα χρώματα, ξεχωριστές λειτουργίες κτλ, όμως μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί κάτι. Αμφιβάλλουμε αν ποτέ η αμερικάνικη εταιρία ξαναμπεί στην αγορά αυτή, όμως με τη Google που πλέον κατέχει την εταιρία, όλα είναι πιθανά. Θα δούμε… Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: