Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ταπετσαρία Τοίχου Μπορεί Να Μπλοκάρει Το Σήμα Του WiFi

Φοβάσαι για την ασφάλεια του WiFi δικτύου σου ή θες να προστατευτείς από την ακτινοβολία των άλλων; Υπάρχει λύση για αυτό.

Η ταπετσαρία

Η ταπετσαρία

Γάλλοι ερευνητές ανέπτυξαν μία ταπετσαρία που μπορεί να μπλοκάρει τα WiFi σήματα, αλλά να μην “πειράζει” αυτών των ραδιοφώνων και των κινητών. Χρησιμοποιεί αγώγιμο μελάνι που περιέχει κρυστάλλους αργύρου για να μπλοκάρει τις συχνότητες λειτουργίας ενός Wi-Fi router. Ο δρομολογητής σας θα λειτουργεί όπως αναμενόταν, αλλά το σήμα δεν θα ταξιδέψει πέρα από τα όρια της ταπετσαρίας.

Ενώ επί του παρόντος είναι μόνο ένα πρωτότυπο, ερευνητές στο Grenoble Ινστιτούτο Τεχνολογίας ελπίζουν να κάνουν την ταπετσαρία εμπορικά διαθέσιμη στις αρχές του επόμενου χρόνου. Ακόμη, οι ερευνητές έχουν εκφράσει τα σχέδια για την ανάπτυξη διάφανης παραλλαγής αυτής της τεχνολογίας που θα εφαρμόζεται στα παράθυρα για να μην υπάρχουν διαρροές σημάτων από εκεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: