Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Βιβλία Στο Google Play Ήρθαν Ελλάδα

Google Play Books Tablet

Μία έκπληξη μας περίμενε σήμερα εμάς εδώ στην Ελλάδα όταν ανοίξαμε το Play Store: η ενότητα των βιβλίων είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας! Σίγουρα δεν είναι και το μεγαλύτερο κατόρθωμα της Google, ειδικά όταν δεν υπάρχει ούτε ένα Ελληνικό βιβλίο ή στα Ελληνικά, ωστόσο θα χαρούν οι εκδότες αφού πλέον μπορούν να πουλήσουν βιβλία σε ψηφιακή μορφή σε χιλιάδες Android χρήστες. Προς το παρών υπάρχουν μόνο βιβλία στα Αγγλικά, και φυσικά δεν λείπουν τα best-sellers, όπως το «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», και σε κανονικές τιμές. Δωρεάν δείγματα μερικών σελίδων δεν λείπουν. Για την αγορά ωστόσο ακόμα και δωρεάν βιβλίων απαιτείται πιστωτική/χρεωστική κάρτα που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για αγορά εφαρμογών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: