Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Cyber-shot και Walkman Κινητά Επιστρέφουν Από Τη Sony;

Sony Ericsson K850

Αν θυμάσαι το παραπάνω κινητό, το K850, θα θυμάσαι ότι ανήκε στη σειρά Cyber-shot της Sony Ericsson και είχε καταπληκτικές δυνατότητες στην κάμερα. Αυτή τη σειρά φαίνεται ότι θέλει να αναβιώσει η Sony με τη τεχνολογία του 2013.

Όπως το θέλουν οι φήμες, η Sony ετοιμάζει τρεις ακόμα ναυαρχίδες πέρα από το A που είδαμε πριν λίγο και ένα phablet. Τα δύο από αυτά είναι 5-ιντσα, με Android φυσικά. Το ένα ανήκει στη σειρά Cyber-shot και διαθέτει κάμερα αντίστοιχη του 808 Pureview της Nokia, Carl Zeiss οπτικά και άλλα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα είναι “η καλύτερη φωτογραφική μηχανή μέχρι στιγμής σε smartphones”. Το άλλο είναι της σειράς Walkman με ενσωματωμένο τσιπ ενισχυτή, τα ίδια κορυφαία χαρακτηριστικά και τα καλούδια των Walkman.

Το τρίτο, παραδόξως, είναι αντίπαλος του iPhone 5. Έχει μικρότερο σώμα και μικρότερη οθόνη, όμως διαθέτει την ίδια κάμερα και τα ίδια χαρακτηριστικά με το Cyber-shot που αναφέραμε παραπάνω.

Η Sony θα έχει ένα ενδιαφέρον 2013 με πολλές και ξεχωριστές συσκευές που επιτέλους είναι μακριά από τον ανταγωνισμό και έμφαση σε διαφορετικά target groups. Θα πετύχει; Θα αποτύχει; Μάλλον το πρώτο, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε τις συσκευές για να κρίνουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: