Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Google Glass Έγιναν Root Δίνοντας Πολλές Δυνατότητες

Google Glass Root

Όσοι θα είναι τυχεροί που θα αγοράσουν τα περιβόητα Google Glass θα έχουν προφανώς πολλές απορίες περί του τι θα μπορούν να κάνουν αυτά τα γυαλιά. Μια απορία από αυτές θα είναι σίγουρα: “μπορώ να τα σπάσω;” Η απάντηση είναι ναι και παραδόξως το root το έκανε ένας χάκερ του jailbreak για iPhone, ο πασίγνωστος στο κόσμο του iOS jailbreak, Jay Freeman, ή αλλιώς saurik. Μάλιστα για να είναι πιο πειστικός ανέβασε και τη παραπάνω εικόνα του δικού του Glass με ονομασία “jailbroken”.

#ifihadglass I would jailbreak it and modify the software (obviously). As Google actually sold me one; I did my part.

Ως αποτέλεσμα τα Google Glass μπορούν να γίνουν root τόσο απλά όσο και ένα κανονικό Android κινητό αφού χρησιμοποιούν μία τροποποιημένη έκδοση του Android 4.0.4, όπως μάθαμε πρόσφατα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: