Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Google Glass Θα Αποκτήσουν Διαφημίσεις

Black Google Glass

Η Google πατένταρε ένα νέο σύστημα διαφημίσεων που θα χρησιμοποιηθεί στα γυαλιά της και θα χρεώνει τους διαφημιστές ανά… βλέμμα.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις στο χρήστη, όμως μελετώντας την πατέντα που καταχωρήθηκε τη προηγούμενη Τρίτη βλέπουμε ότι η Google θα χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που θα αναγνωρίζει το μάτι και θα βλέπει πόση ώρα κοίταξε τη διαφήμιση ο χρήστης, αν την κοίταξε απευθείας ή αν ήταν απλά στο οπτικό του πεδίο, ακόμα καταγράφει και την έκφραση όταν αυτός βλέπει την διαφήμιση στέλνοντας ανώνυμα στοιχεία στους διαφημιστές.

Δεν είναι γνωστό αν η εταιρία το εφαρμόσει άμεσα και το αν είναι ενοχλητικές, όμως σίγουρα η Google δουλεύει επάνω σε αυτές και οι επόμενες γενιές των Glass μάλλον θα εφαρμόσουν το σύστημα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: