Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Nokia Lumia 620, 820, 920 και Samsung ATIV S Στην Ελληνική Αγορά

Windows Phone 8 flagships

Εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται στα Ελληνικά καταστήματα τα νέα smartphone των Nokia και Samsung που τρέχουν το Windows Phone 8. Φυσικά μιλάμε για τα Lumia 620, 820 και 920 της Nokia και το ATIV S της Samsung. Τα Lumia 820 και 920 θα το βρεις στα περισσότερα καταστήματα με τιμές €519,90 και €679,89 (!) αντίστοιχα. Το μικρό της σειράς θα το βρεις σε καταστήματα στο Skroutz.gr, εδώ, με τιμή περίπου €299. Για το ATIV S, θα το βρεις και αυτό στα περισσότερα καταστήματα με τιμή στα €599. Να σημειώσουμε ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός τεμαχίων, και έτσι άμα θες κάποιο από τα παραπάνω κινητά πιθανότατα θα το παραγγείλεις. Κανονικά πάντως κυκλοφορούν τα HTC 8X και 8S με Windows Phone που έχουμε παρουσιάσει εδώ και εδώ με τιμές €599 και €289 αντίστοιχα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: