Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Public Φέρνουν Αποκλειστικά Τα Νέα Ελληνικά Tablets Connect Me

Connect Me TS-713K

Τα καταστήματα Public ανακοίνωσαν την αποκλειστική διαθεσιμότητα των νέων Ελληνικών tablets της Connect Me, KLM-18GR και KLM-18GR στις 7-ίντσες. Και τα δύο τρέχουν το Android 4.0 Ice Cream Sandwich με Google Play και ελληνικό πληκτρολόγιο, αλλά πέρα από τον μονοπύρηνο στο 1GHz επεξεργαστή, δεν γνωρίζουμε υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι τιμές τους είναι κάτω από τα €200, με το KLM-18GR να προσφέρει και τηλεόραση.

Δελτίο Τύπου
Από τις 24 Απριλίου, τα καταστήματα Public (www.public.gr) επιφυλάσσουν ακόμα μία έκπληξη για όλους τους φίλους της τεχνολογίας αφού εξασφάλισαν την αποκλειστική διάθεση δύο επιλεγμένων νέων μοντέλων tablet από την Connect me στην Ελλάδα! Τα ολοκαίνουρια Tab Connect Me KLM-18GR και TS-713K Kids σας περιμένουν στα καταστήματα Public να τα γνωρίσετε από κοντά.

Με μοναδικές τιμές (κάτω από 200€), μεγάλη ποικιλία εφαρμογών από το Google play, λειτουργικό Android 4.0 ICS (Ελληνικό android OS & πληκτρολόγιο) που προσδίδει απόλυτη ελευθερία για να πραγματοποιείτε ότι ρυθμίσεις θέλετε, ταχύτατους επεξεργαστές και μοντέρνο design, τα νέα tablet της Connect Me θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες!

Το KLM-18GR με οθόνη 7”, ισχυρό επεξεργαστή 1GHz, λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwich και 1GB/8GB αποθηκευτικό χώρο, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει τον ψηφιακό τρόπο ζωής στο σπίτι και εν κινήσει. Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χιλιάδες εφαρμογές Android κατ’ ευθείαν από το Google Play, GPS με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ενσωματωμένο Δέκτη DVB-T για να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση παντού και Wi-Fi σύνδεση, το KLM-18GR σας εξασφαλίζει διασκέδαση, πλοήγηση και επικοινωνία κάθε λεπτό!

H ταμπλέτα Connect Me TS-713K έχει ενσωματώσει και το μοναδικό παιδικό Mofing Kids SW, με το οποίο έχετε την δυνατότητα της εγκατάστασης μιας πολύ μεγάλης ποικιλίας δωρεάν εφαρμογών, που περιλαμβάνει περισσότερα από 1000 applications ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, όπως παιχνίδια, εκπαιδευτικά, βίντεο, παραμύθια, ξένες γλώσσες. Πρόκειται για μια ειδικής σχεδίασης ταμπλέτα, με ταχύτατο επεξεργαστή 1 GHz A13 (Cortex A8) και 512ΜB/4GB αποθηκευτικό χώρο, ειδικής σχεδίασης rubber προστασίας σε κόκκινο χρώμα με πλήρη γονικό έλεγχο στην λειτουργία της, που θα βοηθήσει όλους τους μικρούς φίλους της Connect Me να έρθουν πιο κοντά στην ηλεκτρονική εκπαίδευση & διασκέδαση.

Τα Public (www.public.gr) βρίσκονται πάντα κοντά στους μικρούς και μεγάλους φίλους της τεχνολογίας και του gaming με τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες και τα καλύτερα προϊόντα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: