Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Samsung ATIV S Και Nokia Lumia 920 και 820 Έρχονται Το 2013

Κακά τα νέα για όσους θέλουν σύντομα τη ναυαρχίδα των Samsung και Nokia με Windows Phone 8, αφού τα κινητά αναμένονται να κυκλοφορήσουν τελικά του χρόνου!

Παρόλο που οι προ-παραγγελίες για τα τρία αυτά κινητά έχουν ξεκινήσει, και μάλιστα για τα Nokia υπάρχει μεγάλη ζήτηση, οι εταιρίες σκοπεύουν να τα διαθέσουν από το 2013. Σύμφωνα με πληροφορίες του SamMobile, η Samsung θα κάνει πίσω στην κυκλοφορία του ATIV S επειδή το Galaxy SIII πουλάει πολύ και θέλουν να επικεντρωθούν σε αυτό. Τα Lumia σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και άλλες χώρες θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Δεκέμβριο, όμως στην Ελλάδα θα υπάρχει καθυστέρηση.

Από την άλλη μεριά βέβαια, τα HTC Windows Phone 8X και 8S θα κυκλοφορήσουν σύντομα στα καταστήματα σύντομα με τιμές 599€ για το 8X [παρουσίαση] και 329€ για το 8S. Παρεμπίπτοντος, τα Lumia 920 και 820 θα κοστίζουν 649€ και 499€ αντίστοιχα, και το ATIV S 599€.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: