Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Windows Phone Θα Υποστηρίζουν Οθόνες 1080p Και Τετραπύρηνους Επεξεργαστές

HTC Windows Phone 8X hands-on

Τα Windows 8 για κινητά είναι ένα πανέμορφο λογισμικό με ποιοτικές συσκευές αλλά στην ανάλυση οθόνης και στους επεξεργαστές μπορούμε να πούμε ότι είναι λίγο πίσω αν κάνεις την σύγκριση με άλλα κορυφαία κινητά. Από ότι φαίνεται η Microsoft θα το αλλάξει αυτό και θα αφήσει τις εταιρείες που συνεργάζεται να κυκλοφορήσουν κινητά με ανάλυση οθόνης 1080p, καθώς και συσκευές 5 ιντσών και πάνω. Ευχάριστο νέο είναι ότι πέρα από την αναβάθμιση στις οθόνες, τα κινητά θα φοράνε τους νέους τετραπύρηνους Qualcomm επεξεργαστές δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρείες να κατασκευάσουν δυνατότερες συσκευές. Όλα αυτά θα τα δούμε να ανακοινώνονται το καλοκαίρι μαζί με τα Windows Blue και η διάθεσή τους να γίνεται απο τον Νοέμβριο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: