Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Windows Phone Ξεπέρασαν Τα iPhone Στη Μεγαλύτερη Αγορά Κινητών

Μπορεί εδώ το iPhone να πουλάει περισσότερο απ’ ότι τα Windows Phone κινητά, όμως στη Κίνα – τη μεγαλύτερη αγορά smartphone- συμβαίνει το αντίθετο.

Mango

Σύμφωνα με τον Michel van der Bel, Chief Operating Officer στην Microsoft για την ευρύτερη περιφέρεια της Κίνας, το μερίδιο της Microsoft με το Windows Phone στην αγορά της Κίνας είναι 7%. Με το τελευταίο υπολογισμό του Emerce, το κινητό της Apple έχει μερίδιο 6%.

“Μόλις αρχίσαμε”, είπε ο van der Bel. Συνέχισε, επισημαίνοντας ότι ο συνδυασμός των Windows και Windows Phones 8 tablets θα βοηθήσουν τη Microsoft να πετύχει στην κινεζική αγορά.

Βέβαια το iPhone έχει προβλήματα στη κυκλοφορία του στη Κίνα και έτσι δεν είναι τόσο δίκαιο η σύγκριση. Και πάλι όμως πιστεύω ότι θα τα Windows Phone θα ξεπεράσουν το iPhone αφού το πιο φθηνό ξεκινάει από τα 239€ – το Nokia Lumia 610.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: