Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Windows Phone Πουλάνε 6 φορές Πιο Γρήγορα Από Την Συνολική Αγορά Των Κινητών

Windows Phone 8 8Χ n 920

Τα Windows Phone ανεβαίνουν αργά αλλά σταθερά και κερδίζουν όλο και περισσότερους χρήστες με το πανέμορφο UI και την καλή ποιότητα κατασκευής. Μάλιστα οι συσκευές πωλούνται 6 φορές γρηγορότερα από το μέσο ποσοστό της συνολικής αγοράς των smartphone, λέει η Microsoft. Και σύμφωνα με τον Διευθυντή marketing της Microsoft, Tami Weller, το οικοσύστημα της Microsoft έχει εδραιωθεί στην 3η θέση και αυτό δύσκολα θα αλλάξει. Ο Weller δήλωσε επίσης πόσο σημαντικές συσκευές είναι τα Lumia 920 και 925 και οι προγραμματιστές δεν θα πρέπει να διστάζουν να γράφουν εφαρμογές για την πλατφόρμα. Τέλος περιμένουμε τα αποτελέσματα του 3μήνου για την Nokia καθώς και την παρουσίαση του Lumia 1020 το οποίο θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στο λογισμικό της Microsoft.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: