Τι γίνεται αν πέσει το iPhone από 13,500 πόδια;

Έχει τρυπηθεί από σφαίρα, έχει μπει σε μπλέντερ (και δεν βγήκε όπως μπήκε) και έχει πέσει από διάφορα ύψη. Τι άλλο μπορεί να πάθει ένα iPhone; Ω ναι, να πέσει και από 13,500 πόδια!
Ο 37-χρονος Minnesotan Jarrod McKinney καθώς έκανε αλεξιπτωτισμό ελευθέρας πτώσεως (κοινώς skydiving), διαπίστωσε ότι το κινητό του δεν ήταν εκεί που το έβαλε τελευταία φορά και ότι είχε πέσει στο έδαφος από 13,500 πόδια.

Ο Minnesotan μέχρι να βρει iPhone 4 του πίστευε ότι θα είχε διαλυθεί εντελώς καθώς ο 2-χρονος γιος του το είχε ρίξει στο μπάνιο άθελά του και είχε ήδη μία φορά συντριβεί. Παρόλα αυτά, ο άντρας έμεινε έκπληκτος καθώς όπως φαίνεται στη παρακάτω φωτογραφία που τράβηξε, στο κινητό του έχει σπάσει το πίσω -γυάλινο- μέρος και η οθόνη.

Ο Jarrod ισχυρίζεται ότι έπεσε από τη κορυφή ενός κτιρίου και το εντόπισε με τη χρήση ενός GPS προγράμματος εντοπισμού (προφανώς του Find My iPhone της Apple), οπότε ήταν μια σκληρή σύγκρουση. Όταν το έδειξε στον εκπαιδευτή του και σε μερικούς φίλους του το κινητό δονείταν. Αυτό σημαίνει ότι τα σωθικά του κινητού είναι εντάξει.

Πηγή: Gizmodo.com

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.