Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τι καινούργιο υπάρχει στο Games Hub του Mango

Η Microsoft αποκαλύπτει λίγο-λίγο τα 500+ νέα χαρακτηριστικά του Mango. Η σείρα ήρθε και για τα παιχνίδια.
Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές του Games Hub είναι ότι πλέον υποστηρίζει όλες τις δυνατότητες του Xbox Live Extras, μία εφαρμογή που υπάρχει στο Marketplace για τα τωρινά WP κινητά και περιλαμβάνει ρυθμίσεις του προφίλ, δυνατότητα αλλαγής του avatar μας, achievements και αιτήματα φίλων για σύγκριση των επιτευγμάτων και επικοινωνία μέσω μηνυμάτων.

Collection. Το Collection του Hub στο Mango έχει επίσης βελτιωθεί έχοντας νέα εμφάνιση και μία νέα λίστα Recenty. Αυτή η λίστα περιέχει τα 3 τελευταία παιχνίδια που παίξαμε πρόσφατα, αν έχουμε πάνω από 20 παιχνίδια εγκατεστημένα.

3D avatars. Τα 3D avatars από το Xbox Live Extras δεν θα ενσωματωθούν απλά στο λογισμικό, αλλά θα είναι και “ζωντανά”. Θα μπορούν να χορέψουν, να μας χαιρετήσουν, να χασμουριθούν ή ακόμα και να λιποθυμήσουν! Επίσης, αν λάβουμε μήνυμα από κάποιον φίλο μας και σε αυτό υπάρχει φατσούλα (όπως 🙂 , 🙁 ), το avatar θα κάνει και αυτό το ίδιο (βλ. είκονα)!

Τέλος, το Spotlight θα έχει πιο πλούσιο περιεχόμενο και τα αιτήματα για νέες φιλίες έχουν βελτιωθεί.

Πηγή: Windows Team Blog

Μοιράσου το με τους φίλους σου: