Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τι Φθηνά Υλικά; Τα Υλικά Του Galaxy S4 Κοστίζουν Περισσότερο Από Του iPhone 5

Samsung Galaxy S4 hands-on

Επειδή κάτι είναι φτιαγμένο από πλαστικό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κοστίζει λίγα για να φτιαχτεί. Έτσι και με το Galaxy S4, το οποίο σύμφωνα με ερευνητές του IHS, κοστίζει για την κατασκευή του $236 για την έκδοση HSPA+, και $233 για την LTE. Και αν συμπεριλάβουμε το κόστος εργασίας ανά συσκευή, το οποίο είναι $8.50, τότε το ποσό ανεβαίνει στα περίπου $244 για την HSPA+ έκδοση, και $241 για την LTE. Αυτή η μικρή διαφορά που υπάρχει στην τιμή είναι επειδή η 4G έκδοση, όπως λέει το IHS, χρησιμοποιεί έναν ελάχιστα πιο οικονομικό επεξεργαστή. Όπως σημειώνει ο Steve Kovach του Business Insider, το κόστος κατασκευής έχει σίγουρα σημαντική διαφορά από τα $207 που κοστίζει ένα iPhone 5 στα 16GB και πωλείται πιο ακριβά από όλα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: