Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Επίσημο Ελληνικό Περιοδικό Του PlayStation Και Το T3 Κλείνουν

Βαρύ το κλίμα στην ελληνική βιομηχανία και στους αναγνώστες, καθώς αυτά τα δύο μεγάλα περιοδικά, το OPSM-GR και το T3, θα πρέπει να κλείσουν.

OPSM-GR

Το τελευταίο τεύχος του PlayStation Magazine

Ο εκδοτικός οργανισμός θα κρατήσει στη κυκλοφορία μόνο το PC Magazine. Αυτά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή θα είναι τα τελευταία, ενώ αυτά που έγραφαν μέχρι τώρα για τον επόμενο μήνα δεν θα εκδοθούν. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση από τα στελέχη του Official PlayStation Magazine στο site PSFan:

Δυστυχώς, μετά από κοντά 10 χρόνια παρουσίας, το OPSM-GR κλείνει. Το τυπικό θέλει να σας ευχαριστήσουμε για το υπέροχο αυτό ταξίδι. Για μας είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. Έτσι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά που μοιραστήκατε τις εμπειρίες μας και στηρίξατε μια προσπάθεια από gamers για gamers. Μακριά από μας οι γκουρού. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι καταφέραμε το βασικό μας στόχο, να μιλήσουμε απλά και κατανοητά για games, να σας διασκεδάσουμε, να φέρουμε το αγαπημένο μας χόμπι στα σπίτια σας και να το αγαπήσετε όπως το αγαπάμε εμείς. Λάθη θα κάναμε, δεν μπορεί. Όποια κι αν ήταν αυτά, δεν έγιναν από δόλο. Δεν κοροϊδέψαμε κανένα και δεν αδικήσαμε κανένα, τουλάχιστον από πρόθεση. Αν έχει συμβεί αυτό, σας ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη. Οι τίτλοι τέλους πέφτουν και για το psfan, χωρίς να γνωρίζουμε όμως πότε ακριβώς θα κατέβει από το διαδίκτυο. Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοικτά γιατί μπορεί κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε… Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά, ΟPSM-GR.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: