Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Νέο iMac 21.5 Ιντσών Δεν Μπορεί Να Αναβαθμιστεί

Η Apple για να καταφέρει να κάνει το νέο iMac τόσο λεπτό αναγκαστικά αφαίρεσε μία πολύ σημαντική δυνατότητα από τους χρήστες της: την μετέπειτα αναβάθμιση υλικού.

Όπως αναφέρει το Softpedia, ο χρήστης δεν μπορεί να αναβαθμίσει τίποτα. Η Apple επέλεξε να κάνει πιο λεπτό το πάνελ της οθόνης για να γίνει και το μηχάνημα λεπτότερο. Αυτό οδήγησε και στην αφαίρεση της δυνατότητας για ξεβίδωμα μερικών βιδών και αναβάθμισης της RAM όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Επιπλέον η RAM είναι κολλημένη επάνω στη μητρική πλακέτα κάνοντάς το αδύναμο να αλλαχτεί. Φυσικά, με τα 8GB που έρχεται το βασικό μοντέλο είναι αρκετά για να κάνει κάποιος και μία απαιτητική δουλειά, αλλά για κάποιον πιο προχωρημένο αυτό είναι σημαντικό μειονέκτημα.

Παρ’ όλα αυτά, το μοντέλο με την οθόνη 27 ιντσών είναι αναβαθμίσιμο. Έτσι αν θες να έχεις την δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον, το 27άρι (άρα και ακριβότερο) μοντέλο είναι μονόδρομος. Ή να πάρεις το μοντέλο 21.5″ με 16GB RAM για να μην φοβάσαι ότι θα χρειαστείς αναβάθμιση στο μέλλον.

Θα σε αποτρέψει εσένα από την αγορά ενός νέου iMac αυτό το “πρόβλημα”;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: