Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Νέο iPad Στο Χειρουργείο

Το iFixit έχει από σήμερα το πρωί το νέο iPad στη LTE έκδοση του, και δεν έχασε καθόλου χρόνο από το κάνει το καθιερωμένο teardown της συσκευής!

Μπορείς να δεις τα σωθικά του νέου iPad εδώ, στο site του iFixit.

Για το iPad 3ης γενιάς δεν έχουμε να πούμε κάτι, όλα είναι ήδη γνωστά. Ωστόσο, η ομάδα του iFixit πιστεύει ότι το tablet που έκαναν αποσυναρμολόγηση φοράει LCD πάνελ που κατασκευάζεται από τη Samsung. Προηγούμενα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Samsung είναι ο μοναδικός προμηθευτής της Apple για τις νέες 9.7″ Retina οθόνες της Apple, ενώ μια επόμενη αναφορά έλεγε ότι και η LG Display κατασκευάζει πάνελ για το νέο iPad. Τέλος, το iFixit αναφέρει επίσης ότι το νέο iPad περιλαμβάνει 11.560 mAh μπαταρία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: