Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Νέο MySpace Ανοίγει Τις Πόρτες Του Με Το Νέο Τραγούδι Του Justin Timberlake

New MySpace

Το MySpace έχει πλέον ανοίξει τις ψηφιακές του πόρτες για το New MySpace, τη νέα εμφάνιση της διαδικτυακής μουσικής υπηρεσίας που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο και είδαμε τον Σεπτέμβριο. Το νέο site λανσαρίστηκε μαζί με το νέο τραγούδι του Justin Timberlake ”Suit & Tie” μαζί με τον Jay-Z. Ο Timberlake είναι επενδυτής στο MySpace και αυτή τη στιγμή ολόκληρη η πρώτη σελίδα του νέου MySpace διαφημίζει το νέο single του. Όσοι θέλουν μπορούν να εγγραφούν ή να συνδεθούν μέσω Facebook, Twitter ή των προηγούμενων στοιχείων τους στο Myspace και να συνδεθούν στο νέο site. Αξίζει να το επισκεφτείς. Τις νέες αλλαγές τις είχαμε αναφέρει πέρσι και μπορείς να τις δεις εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: